3 oktober, 2023

Sveriges Cybersäkerhetsexperter möttes på SEC-T

Varje år samlas Sveriges främsta cybersäkhetsexperter på SEC-T-konferensen vid Münchenbryggeriet. Nationens viktigaste aktörer samlades för att diskutera hot, lösningar och cybersäkerhet i allmänhet. link22 deltog aktivt, med hela teamet, för nätverkande, demos och rekrytering.

Cybersäkerhetskonferensen SEC-T

Varje år träffas Sveriges cybersäkerhetsexperter på Münchenbryggeriet för konferens. Representerade finns sakkunniga, företag, myndigheter och andra intressenter. Konferensen erbjöd i år en rad intressanta föreläsningar som berörde nya hot och möjligheter som en konsekvens av välutvecklade LLMs (Large Language Models) och mer vedertagna problem inom mer traditionella områden.

Enligt traditionen utmanar SEC-T deltagarna med en svårlöst gåta, i år var inget undantag och många arbetade hårt för att lösa problemet. Utöver gåtor och föreläsningar njöt deltagarna av umgänge, festligheter på kvällen, montrar med giveaways och spontana hacks. Det är en fröjd att få vara guldsponsor till ett evenemang som engagerar och samlar genuint sakintresserade individer som brinner för säkerhet och IT.

Inspiration för framtiden

link22 fanns på plats för att demonstrera produkter, träffa branschkollegor, rekrytera talang och ha kul med likasinnade. Hela teamet från link22 var på plats vilket var mycket uppskattat. Väl hemkomna med ny inspiration och mer energi fortsätter vi nu arbeta för ett fortsatt stabilt och tryggt samhälle där grundläggande samhällsfunktioner fungerar dag in och dag ut.

Bli en del av team link22. Våra lediga tjänster hittar du på vår karriärsida.

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Helena Gällerdal Högfeldt
  jobs@link22.se
  013-13 24 00

  Helena Gällerdal Högfeldt
  Scroll to top