Kompromisslös säkerhet

Datalagring, kommunikation, fysiska möten, virtuella skrivbord, videomöten, offlinelösningar, import, export, cross domain-lösningar, accesskontroll, nätverkssäkerhet… Vi kompromissar inte med säkerheten, vad det än gäller.

Innovation för användbarhet

Vi hjälper andra att få ut maximalt värde av ett uppkopplat samhälle, utan att kompromissa med säkerhet. Vi strävar efter att utveckla produkter som tidigare varit komplicerade och svåra att använda till något som är tillgängligt och användbart för alla.

Ett ekosystem av teknologier

Systemarkitektur är vår kärna. Vi väljer ut de bästa teknologierna och gör dem användbara i ett sammansatt system. Istället för att utveckla allting från grunden väljer vi löpande ut de bästa lösningarna och får dem att jobba tillsammans. Den här strategin låter oss hela tiden bli starkare, komponent för komponent.

Säker och funktionell it

Vi hjälper offentlig och privat sektor med högst säkra IT-lösningar. Vi levererar fristående produkter, fullskaliga IT-system och allt däremellan. Produkterna levereras till försvarsindustri, myndigheter och företag oberoende av storlek. Det våra kunder har gemensamt är att de prioriterar säkerhet. Vi hjälper kunder hantera säkerhetsklassificerade dokument, personuppgifter och andra kundspecifika krav nischade situationer.

link22 arkitekturen

Vi kombinerar standardkomponenter (COTS) för att bygga säkra, användarvänliga och aktuella IT-system.

Säker access

Användare får access till information innesluten i säkerhetsdomäner på enligt en need-to-know-policy.

Övervakning

Alla loggar samlas och skickas till det centrala “Security Operations Center” för logg-analys.

Säker överföring

Importera, exportera och skicka data med konfigurerbar innehållsinspektion. Varje transaktion har en stark och tydlig koppling till inblandade användare.

Administration

Våra system administreras genom härdade klienter till vilka access tillkännages baserat på roll.

Naturlig produktutveckling i takt med att standardkomponenter (COTS) uppgraderas.

Förenklad ackreditering

Inget behov av kostsam in-house-utveckling

Kortare tid från beställning till påbörjat användande

Byggt med komponenter som har brett stöd för mjuk och hårdvara

Arkitekturen i detalj

Arkitekturen i detalj

Alltid i rörelse

Cybersecurity är en ständig kapplöpning och förövarna lär sig snabbt. Vår arkitekturfilosofi låter oss uppdatera lösningar bit för bit i takt med att nya lösningar blir tillgängliga. Detta har varit visat sig vara en framgångsfaktor för oss över tid. Vi anställer nyexaminerade IT-talanger för vi vet att dem vet saker som mer erfarna inte gör. Vi behåller erfarenhet i bolaget för vi vet att den transcenderar trend och tillfällighet. Vår kunder är bland världens mest kräsna och deras krav håller oss på tå. Men allra viktigast är att vi har en djupgående personlig passion för cybersecurity.