Vi skyddar det som är viktigt. Bli en av oss!

Välj mening, gör det svåra. Skydda det viktiga, välj link22.

Karriärmöjligheter inom cybersäkerhet

Meningsfullt arbete

Det finns många anledningar att gå till jobbet när man är en del av link22. Kollegorna vid kaffemaskinen gör att det blir kul på vägen, tillsammans tacklar vi motgångar och firar framgång. Leverans och implementering av ett säkra IT-system till samhällskritisk infrastruktur ger mening åt uppgiften, det vi skapar är viktigt, ibland livsviktigt. Någon anlitar oss för att säkerställa medborgarens integritet, någon annan för att hålla främmande makt på avstånd. Ett kärnkraftverk behöver exportera värmedata, en myndighet behöver arbeta helt avskilt från internet. Våra produkter gör skillnad. Vi gör skillnad.

Examensarbeten inom cybersäkerhet

Hur är det att jobba med cybersäkerhet?

Vår COO, Helena Gällerdal Högfeldt, berättar hur det är att jobba med cybersäkerhet, göra karrär hos link22 och hur mycket det faktiskt fikas på kontoret.

Fördelar & Förutsättningar

Vi tror på gemenskap och fysisk närvaro, både av säkerhetsskäl, må bra-skäl och prestationsskäl. Att våra leveranser berör samhällskritisk infrastruktur och att våra kunder efterlever strikta säkerhetskrav hindrar inte oss från att ha kul på jobbet. För att leverera kvalité och innovera behöver arbetsmiljön vara stimulerande. Nedan kan du läsa om några jobbrelaterade fördelar och förutsättningar som gäller för team link22.

“Arbetsdagarna här är mycket roliga och extremt lärorika.”

Daniel Lester - Business & Marketing Manager, Business Area Manager Solutions

Litet team - stort uppdrag

Hos link22 tar du klivet rakt in i hetluften. Som nyanställd blir du omhändertagen av en mentor, vars uppgift är att få dig att trivas på jobbet och utvecklas inom cybersäkerhet. Du kastas rakt in i projekt tillsammans med erfarna cybersäkerhetsexperter. Chefen sitter ett rum bort och du är välkommen att knacka på när som helst. Tänk dig ett litet team på ett stort uppdrag. En plats där säkerheten är kompromisslös, där du förväntas påverka.

Lär känna link22

Vår VD och grundare Conny Ljungqvist berättar hur det är att arbeta hos link22, hur företaget föddes och om framtiden och cybersäkerhet.

Öppna dörrar för framtiden

Vi levererar lösningar till dem som möter tuffa lagkrav, utsätts för svåra attacker och behöver robust funktionalitet. Vi måste leverera kvalitet och användbarhet, infrastrukturen vi supportar skall fungera, i vått och torrt. Detta är känt i branschen, har man varit hos link22 vet man vad kvalitet är, man vet vad det innebär att leverera cybersäkerhet utan kompromiss. Vi gör vårt bästa för att behålla talang och expertis, samtidigt är vi en dörröppnare för en fortsatt karriär inom IT och cybersäkerhet.

“Jag njuter av den höga utvecklingshastigheten på link22. VD sitter två dörrar ner och jag får vara högst delaktig i saker som påverkar bolaget och mitt dagliga arbete. Att vi hela tiden måste ligga steget före de som försöker bryta sig in i de system vi levererar är för mig en perfekt morot och piska. Det är kul att jobba i en miljö där vi måste vara på tå."

Rickard Löfgren - Enterprise Security Architect

Kunder med tyngd

Vi levererar till dem med högst krav. Ofta verkar de i ett nålsöga mellan lagkrav, funktionskrav och användbarhetskrav. Våra kunder förväntar sig kvalité, levererar vi inte är det ibland till och med olagligt för dem att använda våra produkter. Att ligga i framkant av cybersäkerhet innebär att förstå teknik, lagar och hotbild. Att vara link22 innebär att konkretisera förståelsen till praktiska lösningar och leverera dessa på ett diskret sätt. Vi verkar mer än vi syns.

En annorlunda rekryteringsprocess

Säkerhet genomsyrar link22, så även rekryteringsprocessen. För att upprätthålla våra egna kvalitetskrav, för bibehålla certifieringar och för att vara ett alterntiv för de som ställer högst krav på säkerhet inkorporerar vi säkerhet i rekryteringsprocessen.

Prata med mig om karriär på link22

Helena Gällerdal Högfeldt
job@link22.se
+46 (0)13-13 24 00
Linkedin

Karriärnyheter

Scroll to top