Karriär

Vi befinner oss på en tillväxtresa. Vi utvecklas, förändras och växer precis som hela cybersäkerhetsbranschen. Världen digitaliseras och kommer fortsätta göra så över lång tid. Just nu är ett perfekt tillfälle att ge sig in i cybersäkerhetsdomänen! Hos link22 får du jobba hands-on med produkter i framkant, nära kunden, i en miljö med människor som tillsammans älskar att leverera kvalité! Vi har kul, jobbar resultatinriktat och värderar nyfikenhet!

Öppna examensarbeten

Vi är här för att göra användbara och lättillgängliga cybersäkerhetslösningar, som är prisvärda och har hög assurans.

Vår vision är att vara det givna valet för myndigheter och företag som vill skydda sina mest värdefulla tillgångar.

Livslångt lärande

För att vara i framkant av cybersecurity måste vi lära från de visa och innovera som de naiva. link22 är en plats för djup teknisk kunskap och vi förväntar oss att du lär dig från oss men också att du bidrar genom att lära oss och innovera med oss.

Vi levererar idag lösningar för militär, myndigheter och privata bolag. Att arbeta med affärer och marknad hos link22 innebär komplex försäljning över ett brett spann av industrier. Vår marknad är enorm och vi letar efter den som alltid vill ha mer!

Vi växer fort och omorganiserar företaget löpande. Kontinuerlig förändring är en del i vardagen och en nödvändighet. På link22 passar därför den som trivs i föränderlig miljö. Ibland är det kaotiskt, alltid är det lärorikt.

Kevin Kvissberg

Efter examen som gymnasieingenjör 2022, tog jag anställning på link22. Redan från start har företaget investerat i mig och min utveckling. Att få ta ansvar och bli utmanad gör arbete roligt, dessutom känner jag mig värdefull för företaget.

Kevin Kvissberg
IT-Tekniker Cybersäkerhet

Jag njuter av den höga utvecklingshastigheten på link22. VD sitter två dörrar ner och jag får vara högst delaktig i saker som påverkar bolaget och mitt dagliga arbete. Att vi hela tiden måste ligga steget före de som försöker bryta sig in i de system vi levererar är för mig en perfekt morot och piska. Det är kul att jobba i en miljö där vi måste vara på tå.

Rickard Löfgren
Enterprise Security Architect

Rickard Löfgren
Alexander link22

Hos link22 får jag lösa många olika typer av problem. Det kan röra nya industrier, nya funktioner och nya teknologier. Detta, i kombination med en stimulerande omgivning i form av kollegor och miljö, har resulterat i en snabb utveckling för mig som ingenjör.

Alexander Källström
Software developer

Karriärnyheter

Scroll to top