Tjänster och specialfall

Varje fall rörande Cybersecurity är unikt, men vissa fall skiljer sig markant från mängden. Vissa branscher har tidigare inte varit i behov av cybersecurity, andra är delar av ett stort komplext system. link22 är sprunget ur fall som dessa och vi tackar aldrig nej till en utmaning. Beskriv ditt fall för oss så ska vi hjälpa till på alla sätt vi kan.

Utveckling

Vi utvecklar cybersökerhetslösningar både in-house och ute hos våra kunder. Vår breda kompetens och mångåriga erfarenhet gör att vi snabbt kan sätta oss in alla situationer som rör IT och cybersecurity. Våra kunder finns i alla branscher och vi arbetar med stora myndigheter, mindre aktörer från offentlig sektor, stora och små privata bolag samt enheter från försvarsindustrin.

Integration

Vi har integrerat IT-system och cybersecurity av alla möjliga sorter. Systemutveckling är link22s kärna och ursprung. Oavsett om det är samma produkt eller funktion som levereras vet vi att integrationen alltid kommer vara unik. Sedan 2006 har vi integrerat IT och cybersäkerhet för ökad säkerhet och effektivitet.

Ackreditering

Våra kunder är svårt utsatta och hårt reglerade. De måste löpande genomgå rigorösa processer för att få nödvändiga godkännande från ansvariga myndigheter. Vi arbetar aktivt för att hela tiden förenkla processen för både granskande myndighet och parten som granskas. Varje system och produkt som levereras dokumenteras för att processen för godkännande skall gå snabbt och kosta så lite som möjligt.

Underhåll & uppdateringar

Det tekniska landskapet förändras dagligen. Underhåll, utveckling och anpassning är en del av vårt dagliga liv. Vi räknar med att vad som helst kan bli utdaterat när som helst, det finns inget annat hållbart förhållningssätt för cybersecurity i en värld där vi har miljarder uppkopplade enheter. Vi bygger system som håller över tid och men också över förändring. Modularitet är en av många nycklar för att vara redo för förändring. Vi utför tekniska utredningar löpande för att planera och vara redo för det som komma skall.

Säkerhetsanalys

Vi är experter med över 15 års erfarenhet inom cybersäkerhet. Vi har framgångsrikt analyserat IT-system över en period med extremt stora tekniska förändringar. Ge oss chansen så ska vi leverera en väl avvägd analys rörande er säkerhetssituation.

Prata med mig om konsulttjänster

Marcus Ekbäck
sales@link22.se
013-13 24 00
Linkedin

Låt oss ta en kaffe och resonera tillsammans. Ring oss på +46 (0)13-13 24 00 eller skicka ett meddelande i formuläret nedan.

    Scroll to top