Kundcase

Av säkerhetsskäl kan vi inte nämna de flesta av våra kunder, men vi har några fall vi kan berätta om.

Patrik Nilsson Coachstar AB

“link22 har, för mig, alltid varit ett bra bolag att vara i dialog med. De har gott om erfarenhet från det förflutna och kompetens nog att möta framtiden. De lyssnar noga och är bra på att göra verklighet av idéer.”

Patrik Nilsson – Business Development, Transformation and Security Coachstar AB

Vår kund

Nationer, myndigheter, kommuner och privata bolag. Försvar, kritisk infrastruktur, jurister, läkemedelsindustrin och hemliga projektgrupper. Industrityp spelar inte någon roll, heller inte om det är privat eller offentlig sektor. Det våra kunder har gemensamt är att de behöver skydda värdefulla data eller oumbärliga system. Alla är olika men har höga krav på cybersecurity gemensamt. Många måste dessutom möta tuffa lagkrav och regleringar.

 

 

Energiindustrin

 

Försvarsindustrin

 

Myndigheter

 

Vatten och avfallsindustrin

 

IT

 

Läkemedelsindustrin

 

Kommunikation

 

Systemintegratörer

 

Kommuner och landsting

 

Hälsa och sjukvård

 

Rättsväsendet

 

Fastighetsbolag

Varför jobba med oss?

Våra kunder som måste möta strikta regleringar och/eller seriösa cybersäkerhetshot samtidigt som dem hela tiden vill bli effektivare. Löpande skall de redogöra för tillsynsmyndigheter hur deras IT-system möter lagar och riktlinjer. Både system och produkter måste vara noggrant och pedagogiskt dokumenterade. Systemanvändarna är allt från IT-experter till anställda med obefintligt intresse för teknologi. Detta passar link22 perfekt eftersom vi levererar lättanvända system som kan integreras och specialanpassas mot stor mängd situationer med säkerhet av militära nivåer.

Scroll to top