12 september, 2023

Äntligen SEC-T – En djupdykning i cybersäkerhet

Återigen samlas cybersäkerhetens främsta experter på Munchenbryggeriet i Stockholm för SEC-T, den årliga konferensen dedikerad till branschens hetaste ämnen. Med djupgående föreläsningar och engagerande Q&As, står link22 stolt som guldsponsorer. Missa inte chansen att dyka djupt in i cybersäkerhet. Besök oss på Sec-T i vår monter den 14e-15e september.

Finally, SEC-T – A Deep Dive into Cybersecurity

Cybersäkerhetsexperter möts

Återigen är det dags för den årliga sammankomsten av Sveriges mest passionerade cybersäkerhetsexperter på Munchenbryggeriet i Stockholm. SEC-T, den framstående konferensen som helt och hållet ägnar sig åt cybersäkerhet, bjuder in till två dagar av insiktsfulla föreläsningar, utmanande Q&As, en spännande mässarea, intensiva träningssessioner och givande mingel.

Under konferensen bjuds det på en rad föreläsningar som kommer att vara både underhållande, tankeväckande och utbildande. Här är några av de spännande föreläsningarna som kommer att presenteras:

RCE and the Full Cluster Breach
En humoristisk och informativ föreläsning av Jesper Larsson som visar hur små autentiseringsproblem kan få stora konsekvenser.

Compliancy vs security. Pentesting is dead
Med underhållande historier och chockerande sanningar vill Edvin Van Andel bygga caset att vi behöver förändra hur vi gör pentester.

3TAI – Autonomous Offensive AI Threat Modeling and Exploitation Framework
Igor Andriushchenko presenterar hur vi kan upptäcka svagheter i våra system med hjälp av LLM-AI.

How to Break into Organizations with Style: Hacking Access Control Systems
Julia Zdunczyk berättar om de verktyg, tekniker och strategier hennes team använt för att bryta sig in i på ställen som skyddas av system med accesskort.

Finally, SEC-T – A Deep Dive into Cybersecurity

Mer än en konferens

SEC-T är inte bara en konferens, det är en sammankomst av likasinnade individer, drivna av en passion för cybersäkerhet och en önskan att göra den digitala världen säkrare. Det är därför vi på link22 är oerhört stolta över att vara en del av detta evenemang som guldsponsorer. Vi ser fram emot att dyka djupt in i cybersäkerhetens mest brännande ämnen och träffa experter som formar branschen.

Träffa oss där: Conny, Helena, Dan & Marcus

Kom till Münchenbryggeriet den 14-15e september och möt oss på plats! Biljetter hittar ni här.

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Marcus Ekbäck
  sales@link22.se
  013-13 24 00

  Marcus Ekbäck
  Scroll to top