4 september, 2023

Från FOI till link22 – Välkommen Viktor Rask

link22 är glada att meddela att Viktor Rask har anslutit sig till teamet. Med en solid bakgrund inom datateknik och en genuin nyfikenhet för tekniska lösningar, kommer Viktor att bidra till företagets utveckling.

Viktor Rask

Från forskning till praktik

Viktor Rask, som ursprungligen kommer från Gävle, har genomgått sin civilingenjörsutbildning vid Örebro universitet. Utbildningen fokuserade på datateknik och avslutades med ett examensarbete på FOI. Han fortsatte sedan på FOI där han arbetade med forskning rörande sensorer och bildbehandlning. Efter att ha tillbringat tid inom det mer teoriorienterade, ser Viktor fram emot sin nya roll på link22, där han kommer att vara mer praktiskt inriktad.

Cybersäkerhet och personlig utveckling

Viktor har berört många områden inom utveckling men inte specifikt cybersäkerhet. Viljan att lära sig något nytt var en av anledningarna till att han sökte sig till link22.

"Cybersäkerhet blir dessutom allt viktigare i dagens samhälle, det var också en anledning för mig att söka mig till link22."

En kombination av personlig utveckling och storskalig trend var anledning nog för Viktor att ansöka om jobb hos link22.

Spel & träning

När han inte arbetar, njuter Viktor av att spela dataspel och brädspel. Han uppskattar också fysisk aktivitet, särskilt simning och löpning. Med ett genuint intresse för datavetenskap, en balanserad fritid och en hunger att lära sig mer har Viktor goda förutsättningar att bidra till teamet link22.

För de som funderar på att ansluta sig till link22, rekommenderar Viktor att ta en pratstund med Helena och Hanna för att få en känsla av företagskulturen. Våra lediga tjänster hittar du här.

På link22 är vi mycket glada att välkomna Viktor till teamet!

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Helena Gällerdal Högfeldt
  jobs@link22.se
  013-13 24 00

  Helena Gällerdal Högfeldt
  Scroll to top