Silvermedaljör i IT-SM går direkt från gymnasiet till link22

Vi på link22 är stolta över att välkomna Marcus Kjellergren till vårt team. Marcus, som nyligen tog hem silver i Yrkes-SM för IT-tekniker, ansluter sig till oss direkt efter gymnasiet, redo att ta sig an utmaningar inom cybersäkerhet.

En ung talang med passion för IT

Marcus har visat prov på goda färdigheter i IT under sin gymnasietid, där han framförallt intresserat sig för hårdvara med fokus på nätverk och IT-säkerhet. Hans passion för datorer började med spel, men växte snabbt till en fascination för hårdvara och systembyggnad. Denna passion förde honom till yrkes-SM, där han utmärkte sig genom att lösa komplexa problem under press.

Från Yrkes-SM till link22

Marcus silvermedalj i yrkes-SM i IT är inte bara en bekräftelse på hans tekniska skicklighet, utan också på hans förmåga att hantera press och komplexa problemställningar under tidspress. På link22 ser vi fram emot att se hur Marcus använder dessa färdigheter för att bidra till våra säkerhetslösningar och hjälpa våra kunder att skydda deras kritiska infrastrukturer.

Gemenskap & mening lockade till link22

Marcus hittade till link22 genom en praktikplats som hans lärare ordnat. link22:s engagemang för innovation inom cybersäkerhet och en stark gemenskapskänsla på arbetsplatsen var avgörande faktorer för Marcus beslut att tacka ja till en fortsättning. Han uppskattar också möjligheten att arbeta i ett mindre team där samarbete och personlig utveckling står i centrum.

Marcus förstår vikten av cybersäkerhet, speciellt i en tid där digitala hot ständigt utvecklas. Han är motiverad av möjligheten att försvara samhället från dessa hot och ser fram emot att bidra till link22:s uppdrag att säkra känslig information och infrastruktur för våra kunder inom försvar, myndigheter och stora företag.

Fritiden och framtiden på link22

Fritiden tillbringar Marcus gärna med att bygga datorer och annan IT-relaterad hårdvara. Han gör dessutom musik och vandrar gärna i vacker natur.

På link22 ser vi fram emot att dra nytta av Marcus tekniska kunskaper och hans fräscha perspektiv på IT-lösningar. Hans förmåga att tänka nytt och hans engagemang för att lära sig mer om cybersäkerhet kommer att vara värdefulla i vårt arbete med att skydda våra klienters kritiska system och data.

Är du som Marcus, passionerad för teknik och vill vara med och forma framtiden inom cybersäkerhet? Besök vår karriärsida för att se våra lediga tjänster och lära dig mer om hur det är att arbeta på link22.

Helena Gällerdal Högfeldt - COO, Chief Security Officer

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev