link22 deltar på Sikkerhetsfestivalen 2024

Lillehammer, Norge – 30 maj 2024: Vi på link22 är glada att meddela att vi deltar på Sikkerhetsfestivalen 2024, Norges största mötesplats för cybersäkerhet. Festivalen äger rum den 26-28 augusti i Lillehammer och samlar experter, branschledare och organisationer för att diskutera de senaste hoten och trenderna inom cybersäkerhet.

En samlingspunkt för cybersäkerhetsentusiaster

Sikkerhetsfestivalen är en unik plattform där företag, forskare och entusiaster inom cybersäkerhet möts för att utbyta kunskap och erfarenheter. Festivalen erbjuder ett brett utbud av aktiviteter inklusive föreläsningar, workshops och paneldiskussioner. Genom att delta kan besökare få insikt i hur man bäst skyddar sina digitala tillgångar i en ständigt föränderlig hotmiljö. link22 har sedan tidigare kunder och partners i Norge, därför är det extra roligt för oss att delta på mässan i Lillehammar och få en möjlighet att fördjupa våra relationer och samarbete med både dem och andra.

Föreläsningar och presentationer på Sikkerhetsfestivalen

Konferensen bjuder på en rad föreläsningar och presentationer, några vi ser extra mycket fram emot är:

27 Augusti 09:00: Seminar: Protecting Critical Infrastructure (Main Hall)

27 Augusti 10:30: Erfaringer fra en kommunal CSIRT i Oslo (Infosikkerhet i kommunal sektor)

27 Augusti 12:30: Helhetlig rammeverk for informasjonssikkerhet og personvern (Offentlig sektor)

28 Augusti 09:00: Keynote: Privacy in the Digital Age (Main Hall)

28 Augusti 09:00 Hacking i “gamle” dager – røverhistorier fra 80- og 90-tallet.

28 Augusti 09:00 Navigering av Sikkerhetslandskapet med DORA, NIS-2 og Tiber-NO

28 Augusti 12:00: Cyber Threat Intelligence in public sector (Offentlig sektor)

Hela programmet finns här: https://sikkerhetsfestivalen.no/program

Vår roll på Sikkerhetsfestivalen

På link22 ser vi fram emot att inte bara delta i, utan också aktivt bidra till Sikkerhetsfestivalens program. Vi ser fram emot att demonstrera produkter, dela vår expertis och diskutera cybersäkerhet i största allmänhet. Framförallt vill vi lära oss så mycket vi kan av kollegor och kunder i branschen. Givetvis ska vi ha kul tillsammans också.

Samarbete för en säkrare digital värld

Vi tror att cybersäkerhet är en kollektiv utmaning och att vi bara kan lyckas genom att samarbeta. Sikkerhetsfestivalen ger oss en perfekt plattform att knyta kontakter med andra experter och organisationer för att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet. Vi ser fram emot att samarbeta med alla deltagare för att skapa en säkrare digital värld.

Träffa oss på mässområdet

Vi finns på plats under hela festivalen och ser fram emot att träffa andra cybersäkerhetsbranschen. Besök vår monter för att diskutera era specifika behov och utmaningar med våra experter. Vi är redo att visa hur våra innovativa lösningar kan hjälpa till att stärka er säkerhetsposition.

Sikkerhetsfestivalen är en viktig händelse i cybersäkerhetskalendern och vi på link22 är mycket glada över att vara en del av den. Vi ser fram emot att dela vår kunskap, lära oss av andra och bygga starkare relationer inom branschen. Vi hoppas att du tar chansen att besöka oss på festivalen.

För mer information om Sikkerhetsfestivalen och för att registrera dig, besök https://sikkerhetsfestivalen.no. Vi ser fram emot att träffa er i Lillehammer!

Vi ses på Sikkerhetsfestivalen 2024!

Conny Ljungqvist - CEO

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev