30 maj, 2023

Tryggt distansarbete med säkra lösningar från link22

Fler och fler aktörer i Sverige har just nu funderingar runt hur man fortfarande kan vara konkurrenskraftig och flexibel och samtidigt ha hög säkerhet kopplat till att kunna arbeta på distans.

Det finns idag en allmän oro runt att fjärråtkomst till arbetsmiljön idag ej är säker utifrån risken för att bli utsatt för intrång, sabotage och stöld. Inom många branscher inser man att det medför ökade risker om arbetsdatorn även delvis används privat och det finns en risk att arbete och privata tjänster blandas på en och samma dator avsedd för just arbete. Ett stort arbete pågår runt om i Sverige för att skärpa till detta.

”Vi ser ett ökat behov från verksamheter att kunna arbeta flexibelt både från kontor och mobilt samtidigt som våra produkter är anpassade för att implementeras i systemlösningar.”
Mikael Andersson Försäljning och marknadschef Tutus Data AB

Vi kan nu med glädje meddela att kombinationen av säkerhetslösningar från link22 och Tutus kan erbjuda ett säkert sätt för att arbeta på distans. Outpost Access Client (OAT) från link22, är en nedlåst arbetsdator enligt etablerade tekniker och riktlinjer, som är anpassad för säker fjärråtkomst.

Tillsammans med Tutus Färist mobile kan en säker distansåtkomst etableras för skydd av känslig information och upp till nivå begränsad hemlig via en specifik version SIGRID PGAI 9441. Vill man koppla upp sig mot sin egen IT-miljö så kan Outpost Manager och centraliserat hanteringssystem installeras lokalt i kundens IT-miljö.

”Det är med glädje vi kan presentera en lösning där ökad flexibilitet kan uppnås samtidigt som säkerheten är hög genom att kombinera spetskompetens från link22 och Tutus.”
Helena Gällerdal Högfeldt Försäljning och marknadschef link22 AB

Vill ni veta mer om ovan så kan kontakt tas, antingen till sales@link22.se eller mikael.andersson@tutus.se.

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Helena Gällerdal Högfeldt
  sales@link22.se
  013-13 24 00

  Helena Gällerdal Högfeldt
  Scroll to top