Shield skyddar klienter hos en juristbyrå

Vinn förtroende med extraordinär mötesrumssäkerhet genom Shield

Hackade mobiltelefoner kan användas för att avlyssna möten, även till synes avstängda telefoner innebär en risk. Mobiltelefoner är därför lukrativa måltavlor för insidertraders och konkurrenter. Telefoner kan hackas genom nedladdade appar som har tillgång till mikrofonen eller genom att någon får tag på telefonen och installerar skadlig mjukvara. Det innebär att man aldrig skall lämna sin telefon utan uppsikt eftersom den då kan manipuleras med skadlig mjukvara. Det innebär samtidigt att man inte bör ha sin telefon inne i ett mötesrum där sekretessklassificerad information diskuteras. Här finns ett tydligt dilemma, telefonen får inte vara i rummet men den får samtidigt inte lämna ägarens uppsikt.

Skyddar klienter med smart IT-säkerhet

För att hjälpa företag att komma runt det här problemet har vi skapat Shield, en bruslåda speciellt utvecklad för att täppa till den säkerhetslucka som mobiltelefoner generellt innebär. Nedan följer ett exempel på när Shield blir detaljen som hjälper en juristfirma att vinna en viktig klients förtroende.

Ett stort industriföretag skall välja en ny juristpartner för hantering av allt från patent till företagsförvärv och fusioner. På väg in i mötesrummet förklarar juristbyrån att telefoner är en förbisedd säkerhetsrisk. Man berättar att standardförfarandet på byrån är att låta samtliga mötesdeltagare förvara sina telefoner och smartklockor i Shield under mötestid. Beslutsfattarna på industriföretaget får direkt ett ökat förtroende för byrån och beslutar sig för att sluta ett långsiktigt partnerskap med byrån.

Läs mer om Shield här.

Welcome Henrik Nilsson!
Scroll to top