Vi förstärker teamet med Peter Alvarsson

Välkommen Peter Alvarsson

Välkommen Peter

Vi kan med glädje berätta att Peter Alvarsson nu blir en av oss på link22 i syfte att leverera cybersäkerhet utan kompromiss för ett säkrare samhälle. Peter har tidigare gjort 22 år på Ericsson och ett par år på Saab. Med god rutin och erfarenhet tror vi att han kommer stärka link22 ytterligare.

Vi ställde några frågor till Peter rörande anställning, arbetsgivare och livet i stort. 

“Det är viktigt för mig att arbetsgivaren tror på mig och att man känner sig värdefull. Sedan vill jag känna att det är ”drag”, att jobbet är utmanande och att alla vill lyckas. Och så vill jag ha roligt och jobba med bra människor. Det ska vara kul att gå till jobbet!”

Att arbeta med specifikt cybersäkerhet var inte jätteviktigt för Peter, han säger att han värderar företaget som helhet och branschens framtida möjligheter högre än det specifika ämnesområdet. Han berättar att han bekräftat detta genom att prata med tidigare kollegor som nu arbetar på link22. 

“Jag hoppas kunna bidra med den erfarenhet jag samlat på mig under mina 22 år på Ericsson, och med det kunna bli en viktig/bidragande person i gänget här – kunna bidra till fortsatta framgångar.”

“För att vara motiverad behöver jag kompetenta, motiverade och lyhörda kollegor. Uppskattning från kollegor/arbetsgivare ger mig energi.”

Angående cybersäkerhet säger Peter att han redan efter några dagar på link22 inser att företaget har en meningsfull och betydande samhällsroll som han kan stå bakom.

Fritiden använder Peter för att supporta sina söner som cyklar och det varvar han med att själv cykla och löpa.

Vi är glada att växa med Peter och planen är att växa ytterligare. Om du eller någon du känner är intresserad rekommenderar vi ett besök på vår karriärsida, där finns våra aktuella tjänster utannonserade.

Scroll to top