3 november, 2023

Välkommen Anders Rönnbrant – En Linuxentusiast med passion för säkerhet!

Vi är glada att välkomna Anders Rönnbrant till vårt växande team av cybersäkerhetsexperter. Med sina djupa rötter inom teknik och med sin långa karriär som sträcker sig från att experimentera med nationella superdatorer till att utveckla teknik för stora företag som Saab, kommer Anders med en unik uppsättning kunskaper och erfarenheter till link22.

Linköping & nationella superdatorer

Anders, ursprungligen från Uddevalla, flyttade till Linköping 1998 för att ta sig an Sveriges tuffaste civilingenjörsutbildning – Teknisk Fysik och Elektroteknik (Y). Under sin tid på universitetet blev han fascinerad av en av nationens få superdatorer som fanns i närheten, vilket ledde honom till ett sommarjobb som blev sabbatsår och senare heltid. Passionen för teknik tog honom vidare till Saab där han tillbringade nästan ett decennium som systemingenjör och utvecklare av simulatorsystem.

Solution Architect inom IT-säkerhet på link22

När han talar om sin nya roll som Solution Architect in IT-säkerhet på link22, förklarar Anders att hans primära uppgift kommer att vara att utveckla helhetslösningar som uppfyller kundernas krav genom att integrera link22:s produktportfölj. Med hans tidigare erfarenhet från både Saab och Cambio ser han fram emot utmaningen att hitta den perfekta kombinationen av användarvänlighet och säkerhet.

Att skydda det som är viktigt

Anders har ett specifikt intresse för att försvara samhällskritisk infrastruktur och medborgarens integritet. Han anser att det är avgörande att skapa lösningar som säkerställer att vårt samhälle fortsätter att fungera på bästa sätt. Dessutom, medan link22 har omfattande kompetens inom Windows, kommer Anders med sin livslånga erfarenhet av Linux att bidra med en ny dimension till företaget.

Utanför arbetsplatsen

Utöver sitt arbete är Anders aktiv inom crossfit, men han betonar att familjen alltid kommer först. När han blir tillfrågad om sin favoritpryl kan han snabbt svara att det är hans trådlösa hörlurar.

link22 är stolta över att ha Anders Rönnbrant i teamet och ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och erfarenhet när vi fortsätter att förbättra och utveckla våra cybersäkerhetslösningar.

Om du känner som Anders och vill bli en del av ett växande team på en meningsfull resa vill vi att du besöker vår karriärsida och skickar in en ansökan.

Läs mer

Relaterat

Helena Gällerdal Högfeldt

Kontakta oss!

Helena Gällerdal Högfeldt
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top