20 oktober, 2023

Upplev Mjärdevi By Night med link22

När Linköping Science Park välkomnar allmänheten under Science Park by Night, är vi stolta över att vara ett av de deltagande företagen. Vi på link22 är glada att kunna dela med oss av vår passion och mångåriga expertis inom cybersäkerhet till besökarna.

En kväll av teknik och inspiration

Mjärdevi By Night erbjuder en unik möjlighet för alla att dyka djupt in i den teknologiska världen, och vi ser fram emot att bidra med vår del av kunskap och erfarenhet. Från roliga tekniska demonstrationer till meningsfulla samtal. Kvällen kommer att vara fylld med lärorika och inspirerande stunder. Eventet äger rum den 26e Oktober mellan klockan 16 och 19.

Cybersäkerhetsprodukter och karriärmöjligheter

Sedan starten har vi på link22 fokuserat på att tillhandahålla pålitliga lösningar inom cybersäkerhet. Vår målsättning är att ständigt skydda och bevara den digitala integriteten för både myndigheter, företag och individer. Under eventet kommer vi att presentera några av våra mest framstående produkter, inklusive Shield, vår lösning designad för säkra möten.

För dem som är intresserade av en framtid inom cybersäkerhet erbjuder kvällen även en möjlighet att lära känna oss bättre och utforska de karriärmöjligheter vi har att erbjuda. Vi ser alltid fram emot att möta begåvade individer som delar vår passion för säkerhet och innovation. Just nu letar vi bland annat efter seniora utvecklare, IT-säkerhetsarkitekter, och IT-tekniker.

Cybersäkerhet

Vi inser också hur viktigt det är att hålla sig uppdaterad och informerad i dagens digitala landskap. Under Mjärdevi By Night kommer vi att dela vår insikt om vikten av robust cybersäkerhet, särskilt i dessa tider när cyberhoten ständigt utvecklas.

Om du är nyfiken på cybersäkerhet och vill veta mer om hur vi arbetar på link22, ser vi fram emot att träffa dig under eventet. Besök gärna vår karriärsida om du är intresserad av att bli en av oss.

Vi hoppas att vi ses på Mjärdevi By Night, en kväll där vi alla kan lära, nätverka och inspireras. Se hela programmet och uppdateringar här.

Läs mer

Relaterat

Helena Gällerdal Högfeldt

Kontakta oss!

Helena Gällerdal Högfeldt
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top