14 november, 2023

Dyk in i cybersäkerhetens värld med link22 på LINK-dagarna

Är du student och intresserad av cybersäkerhet? Då är LINK-dagarna i november ett evenemang du inte vill missa. Vi på link22 kommer att vara på plats för att dela med oss av vår passion för cybersäkerhet och möjligheterna att jobba med oss.

Möt oss på LINK-dagarna

LINK-dagarna är en tvåveckorsperiod fylld med aktiviteter för att ge studenter de bästa möjliga förutsättningarna att knyta kontakter med arbetslivet och säkra sommarjobb, internship eller exjobb. Vi på link22 kommer att delta på Kontaktsamtal den 22/11, ett personligt möte mellan en student och en företagsrepresentant. På dessa samtal kommer Helena Gällerdal Högfeldt och Björn Knuthammar att representera oss.

Besök vår monter på mässan

Den 23/11 kl. 10:00-16:00 kommer vi att delta på mässan. Där kommer Hanna Karlström, Joakim Forsberg och Emelie Carlberg att vara på plats för att svara på alla era frågor om cybersäkerhet och möjligheterna att skriva exjobb och göra karriär hos oss. Vi kommer att finnas i Kårallen, så kom förbi och säg hej!

Mingla med oss på banketten

Som avslutning på LINK-dagarna den 23/11 hålls en bankett på Linköping Konsert och Kongress. Här får företagsrepresentanter och studenter chansen att mingla på ett avslappnat sätt i festlig atmosfär. Vi på link22 kommer att vara där, så passa på att träffa oss och lära känna oss lite bättre.

Vi ses på LINK!

Vi på link22 ser fram emot att träffa er på LINK-dagarna. Det är en fantastisk möjlighet för oss att dela vår passion för cybersäkerhet och för er att lära känna oss som potentiell arbetsgivare. Så om du är intresserad av att jobba med cybersäkerhet, kom och träffa oss på LINK-dagarna. Vi ser fram emot att träffa dig!

För mer information om LINK-dagarna, besök deras hemsida. Och om du vill veta mer om att jobba med oss på link22, besök vår karriärsida.

Läs mer

Relaterat

Helena Gällerdal Högfeldt

Kontakta oss!

Helena Gällerdal Högfeldt
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top