4 januari, 2024

Cybersäkerhet: En grundpelare för ett säkert samhälle

I en värld där tekniken ständigt utvecklas och digitaliseringen accelererar, är cybersäkerhet mer avgörande än någonsin. link22 hjälper myndigheter, försvarsindustri, och stora företag att skydda sin kritiska information och infrastruktur.

Cybersäkerhet: Inte bara en teknisk fråga, utan en samhällsfråga

På link22 ser vi cybersäkerhet som en grundläggande del av samhällets infrastruktur. "Vi har lösningar för att hantera känslig information och säkerställa att rätt person har tillgång till rätt information vid rätt tidpunkt", säger en talesperson för företaget. Detta bidrar inte bara till Sveriges försvarsförmåga, utan säkerställer också att den information som behöver hållas hemlig, förblir hemlig.

Meningsfullt samhällsbidrag

Att arbeta med cybersäkerhet är inte bara tekniskt utmanande, det ger också en känsla av att bidra till något större. "Det känns meningsfullt att se till att elförsörjning fungerar, att våra matleveranser kommer som de ska, att jag kan ta kollektivtrafiken när jag vill", förklarar Marcus Ekbäck affärsområdesansvarig på link22. "Det är så mycket idag som bygger på vår digitala infrastruktur, vi måste vara säkra på att den fungerar."

Cybersäkerhet är avgörande för ett fungerande samhälle

Ett robust cyberförsvar är inte bara viktigt för Sveriges motståndskraft och beredskap, utan även för att vi ska kunna fortsätta leva våra liv som vanligt. Om våra basala funktioner fungerar i samhället, kan vi fortsätta att göra det vi brukar göra. Vi kan bygga företag, idrotta, gå på teater, umgås med dem vi tycker om.

Arbeta med cybersäkerhet på link22

På link22 är vi ständigt på jakt efter talangfulla individer som vill bidra till att skapa ett säkrare samhälle. Oavsett om du är en erfaren systemutvecklare eller en junior utvecklare med passion för cybersäkerhet, finns det en plats för dig hos oss. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med de senaste teknologierna och bidra till att lösa några av de mest kritiska utmaningarna i dagens samhälle.

Cybersäkerhet är mer än bara ett jobb, det är en livsstil. Det handlar om att bidra till att skapa ett säkrare samhälle för alla. Om du är redo att anta utmaningen, uppmanar vi dig att läsa om våra lediga tjänster på vår karriärsida.

Läs mer

Relaterat

Marcus Ekbäck

Kontakta oss!

Marcus Ekbäck
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top