Vi välkomnar Kristina Wibäck till link22!

Vi är stolta över att välkomna Kristina Wibäck till vårt växande team. Med sin långa erfarenhet från stora företag som Ericsson och SAAB, kommer Kristina att bidra med värdefullt kunnande till link22.
Vi välkomnar Kristina Wibäck till link22!

KRISTINA WIBÄCK – EN PROJEKTLEDARE MED FOKUS PÅ KVALITET

Kristina Wibäck, en erfaren projektledare från Linköping, ansluter nu till vårt team hos link22. Kristina har en imponerande bakgrund med över 20 års erfarenhet från Ericsson och sju år på SAAB. Hon har arbetat med allt från kvalitetsansvar till utvecklingsprojekt produktkataloger, och har även agerat förvaltningsledare.

Kristinas går in som projektledare för link22s SAP-team. Hon kommer att arbeta med både intern support och produktion.

FÖRVALTNING OCH KVALITET – NYCKELKOMPETENSER FÖR LINK22

Kristinas erfarenhet av förvaltning och kvalitetskontroll kommer att vara mycket värdefull för link22. Hon har en stark tro på vikten av att göra saker rätt från början och att ständigt förbättra kvaliteten på det arbete som utförs. Kristina tror att hennes tidigare arbete med kvalitetskontroll kommer att bidra starkt till link22:s arbete inom cybersäkerhet. Att hon varit med om snabb utveckling från GSM till 3G på Ericsson skvallrar om mottaglighet för innovation vilket är en nyckel hos link22.

FRITIDEN – TRÄNING OCH FAMILJ

När Kristina inte arbetar, ägnar hon sig åt träning och familjen. Hon är aktiv inom BodyCombat och har tidigare tränat judo. Hon har även en förkärlek för att vara ute i naturen och går gärna ut själv i skogen för att plocka svamp.

Om du, precis som Kristina, finner det meningsfullt att skydda ett välfungerande samhälle tar vi gärna emot din ansökan. Besök vår karriärsida och läs mer!

Helena Gällerdal Högfeldt - COO, Chief Security Officer

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev