Vi välkomnar Johan Sandberg – en senior utvecklare med aptit för tekniska utmaningar

Vi på link22 är glada att välkomna Johan Sandberg till vårt team. Med sin breda tekniska bakgrund och passion för utveckling, kommer Johan bidra till att stärka link22, både som organisation och leverantör.
Vi välkomnar Johan Sandberg – en senior utvecklare med aptit för tekniska utmaningar

Fysik, mjukvaruutveckling & cybersäkerhet

Johan Sandberg, ursprungligen från Halmstad, kommer med en bakgrund inom fysik och mjukvaruutveckling. Efter att ha studerat en matematisk naturvetenskaplig linje med inriktning fysik, började Johan sin karriär på Ericsson där han jobbade med allt från strålningsmätning till GSM, 5G och mjukvaruutveckling.

“Jag har suttit i olika utvecklingsteam större delen av min tid och jobbat med både programmering och ledarroller”, berättar Johan. “Jag hoppas kunna bidra med min kompetens i C++ programmering och utveckling i stort, samt kanske även kunna hjälpa till i att förbättra våra arbetsmetoder och processer.”

En ny utmaning på link22

När han talar om sin nya roll som utvecklare på link22, förklarar Johan att han ser fram emot att ta sig an utmaningar inom cybersäkerhet, ett område han inte tidigare har jobbat med.

“Det känns väldigt spännande och i tiden”, säger Johan. “Jag ser fram emot att använda min kompetens för att bidra till link22:s fortsatta utveckling.”

Att arbeta på link22

För Johan är det viktigt att känna tillit på arbetsplatsen. Han uppskattar en kultur där alla får uttrycka sina åsikter och bidra med sina idéer.

“Det allra viktigaste är att man känner att man har tilltro och att det man säger lyssnas på”, säger Johan. “Jag tror att link22, som ett mindre och agilt företag, kan erbjuda en arbetsmiljö där alla får bidra och känna sig värdefulla.”

På fritiden är Johan en aktiv person som gillar att vara ute och träna, särskilt löpning, cykling och längdskidåkning.

Vi på link22 är mycket glada att välkomna Johan till teamet och ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och erfarenhet när vi fortsätter att förbättra och utveckla våra cybersäkerhetslösningar.

Är du också intresserad av att bli en del av vårt team? Besök vår karriärsida och skicka in en ansökan.

Helena Gällerdal Högfeldt - COO, Chief Security Officer

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev