Välkommen Magnus Vesterlund – En ledare med passion för teknik!

Vi på link22 är glada att välkomna Magnus Vesterlund till vårt växande team av cybersäkerhetsexperter. Med en gedigen bakgrund inom systemutveckling och ledarskap, kommer Magnus att bidra med värdefull kompetens och erfarenhet till link22.
Välkommen Magnus Vesterlund – En ledare med passion för teknik!

Systemutvecklare & ledare med rötter i Linköping

Magnus, ursprungligen från Linköping, har en lång karriär inom systemutveckling och ledarskap. Han har arbetat på flera framstående företag, inklusive Ericsson och Saab, och har varit delaktig i flera tekniska utvecklingsprojekt. Magnus har även varit med och utvecklat de första 5G-samtalen i kommersiella nät.

Utvecklingschef inom cybersäkerhet på link22

I sin nya roll som utvecklingschef på link22 kommer Magnus att säkerställa att utvecklingsmiljöer och processer fungerar på bästa sätt för våra utvecklare. Med hans tidigare erfarenhet och tekniska nyfikenhet ser han fram emot utmaningen att bidra till link22:s fortsatta tillväxt och utveckling.

Att skydda det som är viktigt

Magnus har ett starkt intresse för cybersäkerhet och ser fram emot att bidra till att skydda samhällskritisk infrastruktur och känsliga data. Han tror starkt på att säkerhet inte ska kompromissa med funktion och att det är viktigt att skapa lösningar som är både säkra och användarvänliga.

Utanför arbetsplatsen

När han inte arbetar, njuter Magnus av att spendera tid med sin familj och att vara aktiv utomhus. Han är en passionerad längdskidåkare och golfare, och värdesätter den balans mellan arbete och fritid som link22 erbjuder.

Vi på link22 är stolta över att ha Magnus Vesterlund i teamet och ser fram emot att dra nytta av hans kunskap och erfarenhet när vi fortsätter att förbättra och utveckla våra cybersäkerhetslösningar.

Om du, precis som Magnus, vill bli en del av ett växande team på en meningsfull resa, besök gärna vår karriärsida och skicka in en ansökan.

Helena Gällerdal Högfeldt - COO, Chief Security Officer

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev