link22 deltar på Mötesplats Samhällssäkerhet

På link22 är vi stolta över att meddela att vi kommer att delta som utställare på konferensen Mötesplats Samhällssäkerhet. Mötet, som äger rum den 19-20 mars 2024 på Kistamässan i Stockholm, samlar aktörer från både offentlig och privat sektor för att diskutera och utveckla strategier för att stärka Sveriges totalförsvarsplanering och samhällssäkerhet.
link22 deltar på mötesplats samhällssäkerhet

Samverkan för säkerhet

Mötesplats Samhällssäkerhet är en unik plattform för kunskapsutbyte och samverkan mellan olika aktörer inom säkerhet, krisberedskap och totalförsvar. Konferensen fokuserar på hur vi i Sverige kan försvara oss och vara förberedda på kriser och hot, vilket är i linje med vårt uppdrag på link22 att erbjuda högsta möjliga IT-säkerhet till våra kunder.

Vi ser fram emot att dela våra produkter och lösningar inom cybersäkerhet, som är utformade för att möta de mest krävande säkerhetsbehoven hos försvarsindustri, myndigheter och företag. Vårt deltagande på Mötesplats Samhällssäkerhet understryker vårt engagemang för att främja samarbete och samverkan inom cybersäkerhetsbranschen, och mellan privat och offentlig sektor.

Vi på link22 tror starkt på att samarbete och samverkan över gränserna mellan civilt och militärt, mellan offentligt och privat, samt med civilsamhället är nödvändigt för att öka motståndskraften mot cyberhot. Genom att delta i denna konferens hoppas vi kunna bidra till att stärka Sveriges beredskap och förmåga att hantera och förebygga cyberattacker.

Vi ser fram emot att träffa er på Mötesplats Samhällssäkerhet och diskutera hur vi tillsammans kan arbeta för ett säkrare Sverige. För mer information om konferensen, besök samhallssakerhet.se.

Vi ses där!

Helena Gällerdal Högfeldt - COO, Chief Security Officer

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev