Diode Transfer 3.0: Ny version för ökad prestanda

Vi på link22 är glada att presentera Diode Transfer 3.0, den senaste versionen av vår fristående diodmjukvara. Denna uppdatering höjer ribban för vad som är möjligt med datadioder och erbjuder förbättrad prestanda och flexibilitet. Uppdateringen syftar till att möta marknaden som i allt högre utsträckning använder datadioder i sina IT-system.
Diode Transfer 3.0: Ny version för ökad prestanda

Segmentering av nätverk

Datadioder är ett enkelt och kraftfullt verktyg inom cybersäkerhet som skapar segmentering och avskilda nätverk. De garanterar enkelriktad datatrafik mellan domäner och kan användas för att säkerställa konfidentialitet och integritet för känslig data.

Import och export av filer

Med hjälp av link22s diodmjukvara kan flera användningsområden realiseras över datadioder:

  • Import av konfidentiella filer till offline-miljöer.
  • Import av mjukvaruuppdateringar till offline-miljöer.
  • Spegling av mjukvarurepon till offline-miljöer.
  • Enkelriktad export av loggar och historiska data från anläggningar med kritisk infrastruktur.

Stora filer och filbibliotek

Diode Transfer 3.0 har optimerats för att hantera både riktigt stora filer och bibliotek med tusentals filer.

“Vi märker att våra kunder vill använda datadioder till fler och mer krävande användningsfall i affärskritiska sammanhang”, säger Marcus Ekbäck, affärsområdeschef för Cross Domain Solutions på link22. ”Datadioder används för att flytta riktigt stora filer som mjukvaruuppdateringar, men även spegla filbibliotek över dioder. Vår nya release Diode Transfer 3.0 har optimerats för bättre prestanda och höjer ribban ytterligare för vad som går att göra med datadioder.”

Fristående mjukvaruprodukt

Diode Transfer 3.0 är en fristående diodmjukvara designad för att vara kompatibel med alla datadioder, oavsett märke. Detta ger maximal flexibilitet och tillåter att hårdvarudioder och diodmjukvara kan uppgraderas var för sig, vilket gör att lösningen kan byggas ut när behoven ändras över tid.

link22 har utvecklat fristående diodmjukvara sedan 2016 och är experter inom området. Vår mjukvara används av ett stort antal kunder för att hantera hemlig information och skydda kritisk infrastruktur (OT).

För att lära dig mer om hur Diode Transfer 3.0 kan förbättra er cybersäkerhet, besök vår produktsida för Diode Software.

Marcus Ekbäck - Business Area Manager CDS

Kontakta oss!

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev