24 maj, 2023

link22s grundare nominerad till årets företagare

Varje år utser företagarna i Linköping årets företagare, bland årets tre nominerade finns link22s VD och grundare Conny Ljungqvist.

Anrikt pris för att främja lönsam utveckling

Sedan mitten av 80-talet har företagarna utsett årets företagare, både i olika regioner runt om i landet och nationellt. Priset delas ut för att inspirera lönsam samhällsutveckling, företagarna skriver följande om priset:

Årets Företagare är en utmärkelse som delas ut för att synliggöra företagare som genom sitt engagemang och entrenörskap driver och utvecklar sina verksamheter på ett lönsamt och hållbart sätt och bidrar till samhällsutveckling.

Utmärkelsen går till den som äger och driver sitt egna företag. Man vill lyfta någon som är en ledare och förebild genom att påverka företaget och omgivningen på ett positivt sätt. Innovation och kreativitet bedöms också, genom produkt, affärsmodell eller både och. Slutligen bedöms man också på lönsamhet och tillväxt i relation till branschkollegor.

Smickrad över nomineringen

Conny är smickrad över nomineringen och säger att han hoppas det beror på link22s organiska och stabila tillväxt i en ständigt föränderlig bransch genom att leverera IT-säkerhetsprodukter som uppskattas av marknaden.

Oavsett om Conny blir årets företagare eller inte är nomieringen smickrande och energigivande för fortsatt envist arbete för ett säkert samhälle där privata och offentliga aktörer kan verka på ett IT-säkert sätt.

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Conny Ljungqvist
  info@link22.se
  013-13 24 00

  Conny Ljungqvist
  Scroll to top