26 oktober, 2023

link22 söker teknikdriven utvecklingschef

Behovet av cybersäkerhet ökar kontinuerligt, och hos link22 befinner vi oss i en expansiv fas. Aldrig tidigare har så många aktörer behövt säkra IT-lösningar. I ljuset av detta söker vi en teknikdriven utvecklingschef som kan bidra till link22s fortsatta leverans av kvalitet under denna tillväxt.

mötesrum med 3 personer

Strävan efter cybersäkerhet

Sedan företagets start har link22 konsekvent arbetat för att leverera cybersäkerhet utan kompromisser. Med ett team av nästan 30 dedikerade individer i Mjärdevi har link22 etablerat sig som en ledande aktör inom cybersäkerhet, där de levererar robusta säkerhetslösningar för att skydda såväl samhällskritisk infrastruktur som medborgarens integritet, forskningsresultat och företagshemligheter.

Utvecklingschef i central position

Positionen som teknikdriven utvecklingschef är inte bara en tjänst – det är en central del i företagets framtidsvision. Med ansvar för ett team bestående av 20 utvecklare, IT-arkitekter och projektledare, kommer denna ledare att driva och forma link22s tekniska framsteg, och därmed säkerställa företagets kapacitet att leverera kompromisslös cybersäkerhet.

Det krävs dock mer än bara teknisk kunskap för denna position. Den ideala kandidaten besitter ett brinnande teknikintresse, en stark vilja att hjälpa andra att utvecklas och en kontinuerlig önskan om att förbättra och innovera. Tidigare erfarenheter inom mjukvaruutveckling, personalledning samt arbete med utvecklingsmiljöer är avgörande för rollen.

Framtiden med link22

Vi ser en stadig tillväxt för en överskådlig framtid. Dock är vi medvetna om behovet av att ständigt anpassa oss till ett föränderligt tekniskt landskap och skiftande hotbilder mot dem som kräver säkra IT-system. Vår kommande utvecklingschef bör därför vara både flexibel och framåtblickande. Om du söker en utmanande och meningsfull roll, tror vi att positionen som utvecklingschef hos oss kan vara en perfekt match för dig.

Besök vår karriärsida för att läsa mer om link22 som arbetsplats och för att söka tjänsten.

Läs mer

Relaterat

Helena Gällerdal Högfeldt

Kontakta oss!

Helena Gällerdal Högfeldt
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top