11 januari, 2024

link22 lanserar Diode TCP Connector: säker strömning av TCP-data över datadiod

link22 introducerar en ny produkt, Diode TCP Connector, som möjliggör säker strömning av TCP-data över en fysisk datadiod. Denna innovation ger en säker lösning för att kanalisera extern dataström in i en offline IT-miljö eller exportera sensordata och loggar från en energianläggning.

Säker strömning av TCP-data över datadiod

link22 är stolta över att presentera vår senaste produkt, Diode TCP Connector. Denna mjukvara möjliggör säker strömning av TCP-data över en fysisk datadiod, utan att kompromissa med säkerheten. Produkten består av två applikationer, en som kör uppströms om dioden och en som körs på nedströmssidan.

Användningsfall för Diode TCP Connector

Diode TCP Connector kan användas för att säkert fånga upp en extern dataström och kanalisera den in i en offline IT-miljö. Den kan också användas för att exportera sensordata och loggar från en energianläggning via en diod, med full trygghet om att ingen skadlig mjukvara kan färdas i andra riktningen.

Stöd för både UDP- och TCP-strömning

Diode TCP Connector stöder både UDP- och TCP-strömning av data över en diod. Applikationen stöder flera samtidiga strömmar, vilket gör den till en flexibel lösning för en mängd olika användningsfall.

link22 – en pionjär inom mjukvara för datadioder

link22 har länge varit en pionjär inom mjukvara för datadioder. Vår mjukvara fungerar med alla datadioder oavsett tillverkare. Vi har länge stöttat filflytt över diod, och det är glädjande att vi nu även kan hantera strömmande TCP-data på ett säkert och effektivt sätt, säger Marcus Ekbäck, Business Area Manager för området Cross Domain Solutions hos link22.

För att lära dig mer om hur Diode TCP Connector kan förbättra din organisations cybersäkerhet, besök vår produktsida för Data Diode Zero.

Läs mer

Relaterat

Marcus Ekbäck

Kontakta oss!

Marcus Ekbäck
info@link22.se
+46 13-13 24 00

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev


    Scroll to top