link22 tituleras Mästargasell

Vår främsta uppgift är att skydda samhällskritisk infrastruktur, säkerställa medborgarens integritet och möjliggöra effektivt arbete i utsatta miljöer. Tystnad är ett gott tecken, allt fungerar som det ska. Detta är helt i linje med vårt syfte men ibland behöver även vi explicit bekräftelse. Gör vi ett bra jobb sprids ordet och fler vill göra affärer. Därför ger det oss extra energi att få utmärkelsen Mästargasell av Dagens Industri.

Välkommen Peter Alvarsson

Mästargasell blir företag som tre år eller fler blivit utmärkta till Gasellföretag. För att bli Gasellföretag skall följande vara uppfyllt:

  1. En nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, enligt den senaste årsredovisningen.
  2. Minst tio anställda, enligt den senaste årsredovisningen.
  3. Minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret i den fyraåriga undersökningsperioden.
  4. Ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren.
  5. Ett positivt samlat rörelseresultat för de fyra senaste räkenskapsåren.
  6. I allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner.
  7. Sunda finanser.

Ytterst få företag lyckas bli Mästargasell. link22 lyckades med bedriften på tre år, med andra ord kortast möjliga tid.

"Över tio år har vi tålmodigt byggt ett stabilt bolag redo för tillväxt. Detta gör att vi lyckats växa snabbt utan att tumma på kvaliteten."

- Conny Ljungqvist - VD link22.

Nu fortsätter arbetet för ett fortsatt säkert och effektivt samhälle. Vill du vara med på vår resa tar vi gärna emot din ansökan. Läs mer om möjligheter på vår karriärsida.

Scroll to top