22 maj, 2023

Från livsmedel till cybersäkerhet

link22 växer, och inte bara med cybersäkerhetsexperter. Alla företag behöver nya perspektiv och det finns värde i att överföra erfarenheter från en bransch till en annan. Emelie Carlberg kommer från livsmedelsbranschen, hon tar med sig erfarenhet av orderläggning, logistik och kundbemötande. Detta kompletteras av en utbildning inom administration.

Emelie Carlberg berättar hur hon hittade link22

Vi satte oss ned med Emelie för att få en inblick i hennes karriärresa och varför hon valde att bli en del av link22. Efter 15 år i livsmedelsbranschen ville Emelie ha en ny utmaning. Hon studerade administration vid sidan av jobbet och sökte sig strax därefter till link22. Vägen gick genom rekryteringsföretaget Techtalents.

“Redan vid första intervjun kände jag att link22 är en plats jag vill vara på, första intrycket var mycket positivt.”

Emelie berättar att allting är nytt och att varje dag är spännande. Trots att hon bara varit på link22 en vecka känner hon att hon redan är en i gänget.

Emelies nya roll innefattar orderläggning och kundkontakt samt hantering av annan administration. Eftersom link22 växer snabbt förändras också rollerna snabbt. Emelie berättar att hon fått en helt ny roll som delvis kommer att utformas med tiden.

För Emelie är det viktigt att trivas med sina kollegor och ha roligt tillsammans. Hon trycker också på vikten av att man lyssnar på varandra och försöker förstå varandras behov och perspektiv. Rent sakmässigt ser hon fram emot att bidra med erfarenhet av logistik, orderhantering och allmän ordning och reda.

På fritiden fokuserar Emelie på sina barns aktiviteter och sitt husbygge, som är hennes stora intresse. Hon tycker om Beyonce och spenderar somrarna på en flotte i en sjö tillsammans med familjen. När det gäller digital säkerhet har Emelie blivit mer medveten om riskerna och har blivit försiktigare med sitt onlinebeteende. Hon understryker vikten av att vara uppmärksam på avvikande händelser i den digitala världen och påminner oss om att vara på vår vakt.

link22 anställer både cybersäkerhetsexperter och generalister. Om du är som Emelie, har en  positiv attityd, mycket energi, en vilja att lära och användbar erfarenhet tar vi gärna emot din ansökan! Läs mer om våra öppna tjänster här.

Läs mer

Relaterat

Var artikeln värdefull?

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!


  Vill du veta mer?

  Helena Gällerdal Högfeldt
  jobs@link22.se
  013-13 24 00

  Helena Gällerdal Högfeldt
  Scroll to top