Välkommen Helena Gällerdal Högfeldt!


Vi är glada att hälsa vår nya kollega Helena välkommen till link22-gänget. Helena har en gedigen bakgrund inom mjukvaruutveckling. Både från sina 17 år på Ericsson och vidare som regionansvarig för FindOut i Linköping i kombination med att själv arbeta som konsult inom bland annat IT-säkerhet.
– Det är kul att vara en del av link22. Det är ett företag som genomsyras av en nischad kompetens på hög nivå med ett smart, härligt och familjärt gäng. Det roligaste och samtidigt utmanande är att det finns så mycket ny mark att bryta. Men jag gillar det och ser verkligen fram emot att vara en del av link22:s spännande tillväxtsresa, säger Helena.
Hon tror att hon kommer att kunna bidra med sina ledaregenskaper, erfarenheter och förmågan att se struktur och ordning. Och inte minst med hennes energi.
– Generellt kan man säga att min fritid handlar om träning och rörelse, både för egen del och tillsammans med familjen. Jag tränar simning tre till fyra gånger i veckan och tävlar gärna. Träningen ger energi som gör mig klarsynt.

Dela sidan


X