Välkommen Alexander Källström!

Det är med glädje vi hälsar vår nya kollega Alexander välkommen till oss på link22.
– Jag fick ett väldigt gott intryck redan vid första intervjun och det har känts fortsatt bra under min första månad här. Jag har också en god upplevelse av arbetskamraterna och gillar att de är i olika åldrar med olika bakgrund. Det är roligt att vara på plats och sätta sig in i arbetet, säger 24-årige Sävsjösonen Alexander, som är utbildad civilingenjör inom teknisk fysik och elektroteknik vid LiU i Linköping.

Han tror att hans goda meriter med fina betyg och goda erfarenheter från mjukvaruutveckling ligger till grund för att link22 valde att anställda just honom. Något som Andreas Karström, CTO på link22, kan understryka:
– Vi är mycket glada över att knyta till oss toppstudenter som Alexander. Han har förutom riktigt fina betyg gett ett gott intryck som en behaglig och ambitiös person. Han kommer att arbeta med mjukvaruutveckling och kryptolösningar, säger Andreas.

På fritiden gillar Alexander att baka och laga mat, se på serier, läsa böcker och umgås med vänner ”när det inte är pandemi”.

Dela sidan


X