Vi söker nu en projektledare för ett affärsområde.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare på link22 kommer du att ansvara för ett antal projekt, från definiering till avslut. Du kommer att både arbeta med kunder/affärsområdesansvariga och gentemot utvecklingsteamen. Du kommer också att arbeta tätt ihop med våra övriga projektledare för att säkra att vi kan hantera och leverera befintliga och nya affärsmöjligheter på bästa sätt. Som en naturlig del i projektledning ingår regelbunden uppföljning av plan. Tjänsten kommer till största del att vara förlagd på kontoret i Linköping.

Utvecklingsmöjligheter:
På link22 värdesätter vi individens utveckling. Vi kommer att stödja dig i din kompetensutveckling inom projektledning för att kunna stötta kundbehov och intern styrning. Du kommer att få utmanande och utvecklande uppgifter som du löser självständigt eller tillsammans med erfarna kollegor som besitter expertkunskaper. Hos oss har du har goda möjligheter till att specialisera dig inom något område.

Vi söker dig som:
Har en högskoleexamen eller motsvarande data/IT/Ledarskap och ett stort intresse för kunder, teknik och säkerhetslösningar. Har du dessutom erfarenhet att ha arbetat med säkerhetslösningar så är det är positivt. Dina personliga egenskaper är också viktiga, att just din profil passar in hos oss i de team vi tänker oss.

Du ska ha kunskap inom:

  • Projektledning
  • Agil utveckling
  • JIRA
  • Övergripande förståelse för produkt- och mjukvaruutveckling

Önskvärda kunskaper:

  • IT-säkerhetslösningar
  • M-files

Som person är du noggrann och drivs av att leverera god kvalitet. Vidare har du en vilja att utvecklas och trivs i en roll där du arbetar tillsammans med andra, är driftig och kan arbeta självständigt.

START: Under våren 2021
OMFATTNING: Heltid
PLATS: Linköping

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor. Skicka din ansökan till jobs@link22.se

 


 

Hjälp oss att förbättra Sveriges säkerhet!

link22 är ett ledande produktbolag inom avancerad IT-säkerhet och söker nu medarbetare till kontoret i Linköping som vill vara med och utveckla produkter och systemlösningar för att skydda Sveriges mest känsliga information och infrastruktur.

Beskrivning av företaget:
Vi utvecklar säkerhetsprodukter och systemlösningar för våra kunder som hanterar verksamheter som är kritiska för att vårt samhälle. Det gör vi genom att ta fram robusta och lättanvända produkter och systemlösningar som används för att skydda IT system där man hanterar information och funktioner som måste skyddas med avseende på konfidentialitet, integritet och tillgänglighet på de allra högsta nivåerna. Centrala områden är åtkomst kontroll, kryptoteknik, logg hantering och säker separation av informations säkerhetsdomäner. Vi har verkat inom branschen i många år och besitter därför unika expertkunskaper i hur man skapar lösningar som uppfyller samhällets krav på säkra IT system Vi utvecklar kontinuerligt våra produkter och kompetens genom ett nära samarbete med våra kunder. Vi agerar alltid med hög integritet, är ett föredöme inom branschen och normgivande inom de nischer vi verkar i.

Dela sidan


Tillbaka till Våra tjänster
X