Rekordåret 2022

 

Rekordåret 2022

2022 var ett rekordår för Link22. Vi har inte bara slutit rekordstora affärer, vi har också fått förnyat förtroende från våra kunder när det gäller att skydda samhällskritisk infrastruktur, integritet och data. Våra kunder har varit mycket nöjda med årets leverans vilket är det absolut viktigaste för oss.

Men det är inte bara våra kunder som har visat förtroende för oss. Vi har också blivit utsedda till Gasellföretag för tredje året i rad av Dagens Industri, något som vi är mycket stolta över. Dessutom har vår VD Conny Ljungqvist blivit nominerad till årets entreprenör av EoY.

Under året har vi också medverkat på Innovation Day och cybersäkerhetsmässan Sec-t, vilket har gett oss möjligheten att visa upp våra produkter och tjänster för en bredare publik. Vi har också expanderat vårt kontor med nya fina lokaler, vilket har gett oss ännu mer utrymme för att växa och utvecklas. Dessutom har vi stärkt vårt team med flera nya medarbetare, däribland Björn Knuthammar, Peter Alvarsson, Joakim Forsberg, Kevin Kvissberg, Elis Hallqvist och Hanna Karlström.

Vi har Kvalitetscertifierats enligt ISO 9001:2015, vilket är viktigt eftersom vi lovar att leverera kompromisslös säkerhet och därmed genomgående hög kvalitet. Våra kunder måste alltid kunna lita på oss.

Under det gångna året har vi lanserat nya produkter, bland annat Data Diode Proxy 3.5, som har mottagits väl. Detta visar att vi inte bara är en pålitlig partner, utan att vi också ständigt strävar efter att utvecklas och förbättras.

Till slut vill vi rikta ett stort tack till alla våra kunder och partners som har lagt sitt förtroende hos Link22 under året som har gått. Vi ser fram emot ett ännu starkare 2023 tillsammans med er.

Medarbetarna på link22 donerade årets julklapp till välgörenhet genom Röda Korset.

God Jul och Gott Nytt år önskar vi på link22!

Scroll to top