Jobba hos oss

Jobba hos oss

Utmanande, familjär och utvecklande

”Om jag ska beskriva min arbetsplats med tre ord är det utmanande, familjär och utvecklande.”

Det säger Niklas Amnebratt som sedan hösten 2014 är systemarkitekt på link22. Han beskriver vidare företaget som en plats där man får vara med hela vägen, från uppstart och produktval till att leverera en trygg och säker produkt till kunderna.

Stämningen på jobbet är familjär där alla, från utvecklare till VD, bidrar och tar sig tid för att diskutera fram den bästa lösningen för kunden. Här jobbar man som ett lag för att med stor noggrannhet lösa våra kunders behov. Inget hastas fram, samtidigt som vi alltid levererar i tid och med kvalitet. Niklas tycker att en anställning hos link22 är perfekt för den som vill bli en duktig och bred ingenjör.

Vilka är vi?

link22 startade 2006 och är experter på IT-säkerhet och kryptoteknik. Vi har huvudkontor i Linköping, med filialkontor i Stockholm och Östersund. Vi arbetar med att utveckla, implementera och underhålla säkerhets- och systemlösningar men också med att ta fram IT-säkerhetsprodukter. Idag är vi totalt 17 anställda.

ruta_vara-kunder-stallar-de-hogsta-kraven

Varför jobba hos oss?

Vill du vara med på en spännande tillväxtresa och utvecklas inom IT-säkerhetsbranschen? Då ska du höra av dig till oss. Vi har siktet på att växa som företag och satsar långsiktigt för att stärka vår position både som företag och arbetsgivare. Vår pågående tillväxtresa kommer så klart både skapa möjligheter men också ställa vissa krav på den anställde. Här kommer du både att utmanas och utvecklas.

Vi lever i en spännande bransch med många möjligheter och utmaningar.  Våra kunder hittar du främst inom svensk försvarsindustri och vår vardag består av högt ställda krav på IT-säkerheten och det är också där vi trivs. Arbetet kräver hög teknisk kompetens och god förståelse för den verklighet som våra kunder lever i, men också en hel del nytänkande och nyfikenhet. Vi är stolta över att vi, som ett av få företag i Sverige, lyckats få våra produkter certifierade enligt den internationella IT-säkerhetsstandarden Common Criteria.

Hos oss är alla lika viktiga

På link22 arbetar vi nära varandra i en miljö som karaktäriseras av ömsesidigt förtroende och flexibilitet. Vår företagskultur präglas av en öppenhet och en vilja att hjälpa varandra. Att arbeta på ett litet men växande företag innebär att du får vara med i projektets alla faser. Vi driver flera olika projekt parallellt och vårt mål är att du som medarbetare ska kunna vara delaktig i så gott som alla delar av projekten.

På våra kontor hittar du en bra mix av juniora och seniora utvecklare vars erfarenheter och kompetenser kompletterar varandra. Genom att uppmuntra våra medarbetare att lösa problem tillsammans och att lära av varandra, skapar vi ett bra företagsklimat där fokus ligger på kvalitet, effektivitet och professionalism.

aktivt_och_nytankande_foretag_ruta

Vad gör vi mer än att jobba då?

Vi är ett tajt gäng som trivs tillsammans. Ibland försöker vi även träffas utanför jobbet för att umgås. För oss är det även viktigt att underlätta fysisk aktivitet då vi tror att det ger oss friska och glada medarbetare. Här finns möjlighet att träna på lunchen eller i direkt anslutning till jobbet.

Visste du att…

…mycket av den källkod som tas fram på link22 granskas och testas av oberoende part? Att jobba med produkter som skyddar rikets säkerhet innebär att det inte finns några marginaler för misstag!

Hör av dig!

Tycker du att link22 verkar vara arbetsplatsen för dig? Vi letar ständigt efter nya medarbetare så tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till jobs [ at ] link22.se.

Dela sidan
X