Jobba hos oss

Jobba hos oss

Vilka är vi?

link22 är ett Linköpingsbaserat företag som startade 2006. Vi har växt stadigt sedan dess och idag är vi 14 anställda och omsätter cirka 12 miljoner (2015). Från början satt vi på Skyttegatan men idag hittar ni oss ute i Garnisonen, vilket är ett anrikt före detta militärområde som idag inhyser många spännande företag.

ruta_vara-kunder-stallar-de-hogsta-kraven

Varför jobba hos oss?

link22 är ett spännande kompetensföretag inom en ännu mer spännande bransch. Vi arbetar med att utveckla implementera och underhålla säkerhets- och systemlösningar men också med att ta fram IT-säkerhetsprodukter. Våra kunder hittar du främst inom svensk försvarsindustri och vår vardag består av högt ställda krav på IT-säkerheten och det är också där vi trivs. Arbetet kräver hög teknisk kompetens och god förståelse för den verklighet som våra kunder lever i, men också en hel del nytänkande och nyfikenhet. Vi har arbetat på den här nivån sedan starten 2006 och på snart 10 år har vi hunnit med att bli riktigt duktiga. Vi är stolta över att vi, som ett av få företag i Sverige, lyckats få våra produkter certifierade enligt den internationella IT-säkerhetsstandarden Common Criteria.

Hos oss är alla lika viktiga

På link22 arbetar vi nära varandra i en miljö som karaktäriseras av ömsesidigt förtroende och flexibilitet. Vår företagskultur präglas av en öppenhet och en vilja att hjälpa varandra. Att arbeta på ett litet men växande företag innebär att du får vara med i projektets alla faser. Vi driver flera olika projekt parallellt och vårt mål är att du som medarbetare ska kunna vara delaktig i så gott som alla delar av projekten.

På våra kontor hittar du en bra mix av juniora och seniora utvecklare vars erfarenheter och kompetenser kompletterar varandra. Genom att uppmuntra våra medarbetare att lösa problem tillsammans och att lära av varandra, skapar vi ett bra företagsklimat där fokus ligger på kvalitet, effektivitet och professionalism.

aktivt_och_nytankande_foretag_ruta

Vad gör vi mer än att jobba då?

Hos oss är det många som har ett aktivt liv. Många av oss tar cykeln till och från jobbet, några passar på att springa en runda eller ta ett pass på gymmet under lunchen. För oss är det viktigt att underlätta fysisk aktivitet då vi tror det ger oss friska och glada medarbetare som har lite lättare att få livspusslet att gå ihop. Förutom detta kommer du snart att märka att våra diskussioner över fikabordet kan ta de mest oväntade och roliga vägarna!

Visste du att…

…mycket av den källkod som tas fram på link22 granskas och testas av oberoende part? Att jobba med produkter som skyddar rikets säkerhet innebär att det inte finns några marginaler för misstag!

Hör av dig!

Tycker du att link22 verkar vara arbetsplatsen för dig? Vi letar ständigt efter nya medarbetare så tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till jobs [ at ] link22.se.

Dela sidan