Om link22

Om link22

Det är egentligen inte vi som är intressanta

Våra kunder är antagligen inte intresserade av våra produkter och tjänster. Egentligen. Det finns nog ingen som investerar i en IT-säkerhetslösning bara för sakens skull. Vi vet det. Och vi är helt ok med det. För vi vet också att det våra kunder egentligen efterfrågar, är vad våra säkerhetslösningar och produkter möjliggör. De skapar trygghet, flexibilitet och effektivitet. Kort sagt – lugn och ro för våra kunder att fokusera helt och hållet på sin verksamhet.

rectangle_person4

ruta_vara-kunder-stallar-de-hogsta-kraven

Våra kunder finns inom både offentlig sektor och större organisationer, och de ställer de allra högsta kraven när det gäller IT-säkerhet. Vi på link22 har ett stort ansvar, och vi har det för att våra kunder inte har några utrymmen för fel. En dataläcka, ett dataintrång eller annan störning, kan innebära allvarliga konsekvenser eller i värsta fall en fara för människors liv.

Vi finns där du är

link22 är ett kompetensföretag som utvecklar, implementerar och underhåller säkerhets- och systemlösningar för kunder med höga säkerhetskrav. Vår mångåriga erfarenhet inom den svenska försvarsindustrin har gjort oss till ledande specialister inom avancerad IT-säkerhet. Vi har en aktiv närvaro hos kunden under utveckling och drift. Det gör att våra lösningar alltid anpassas optimalt till kundens unika förutsättningar och behov. Vi erbjuder en effektiv, snabb och personlig support för alla våra systemlösningar och produkter.

Senaste nyheterna

  • Vi söker dig som Account Manager!

    Vi söker dig som vill utveckla link22’s affärer och arbeta med IT-säkerhet. Detaljer om tjänsten: Account Mananger ̵...

  • Välkommen Christian Jonsson!

    Sedan i mars är Christian ny mjukvaruutvecklare hos oss på link22. – link22 har en tydlig vision som lockade mig. Mina nya...

  • Välkommen Tanja Vidovic!

    link22 välkomnar Tanja Vidovik på LIA-praktik hos oss under våren. Tanja studerar “Account Manager IT sales” i Gö...

Jobba hos oss!

Tycker du att link22 verkar vara arbetsplatsen för dig? Vi letar ständigt efter nya medarbetare så tveka inte att kontakta oss!

Vill du veta mer? Skicka ett mejl till jobs [ at ] link22.se.

Vad kan vi göra säkrare för dig?

Dela sidan
X