link22 är ett av årets Gasellföretag

Sedan 2000 utser Dagens Industri de snabbast växande företagen i Sverige till ”Årets Gasellföretag”. Mindre än 1 procent av landets aktiebolag uppfyller de tuffa kraven för att få den prestigefyllda utnämningen. Vi är därför mycket hedrade att vi på link22 är ett av Sveriges Gasellföretag 2020.
– Jag är genuint stolt över att vi är ett Gasellföretag och på sättet vi driver vårt bolag. Från listan med de tuffa kriterierna är jag särskilt stolt över att vi de senaste fyra åren har fördubblat vår omsättning och att vi har vuxit helt organiskt. Internt kommer vi att uppmärksamma utmärkelsen lite extra i samband med vårt julbord, säger VD Conny Ljungqvist.
Att bli ett Gasellföretag har aldrig funnits med som en uttalad målsättning för link22, men Conny medger att han personligen haft med det som en egen morot i vardagslivet som företagsledare.
– Det här är en utmärkelse som företagare har koll på och som väcker uppmärksamhet. Jag och många med mig håller det här högt. Att vara ett Gasellföretag är en kvalitetsstämpel att vi är ett välskött bolag med mycket fina kvalitéer.

Dela sidan


X