Nu kan vi leverera diodlösningar godkända av Försvarsmakten

link22 Diode är en nyckelfärdig nätverkskomponent för säker och robust enkelriktad datakommunikation. link22 Diode är resultatet av ett nära samarbete mellan Advenica och link22. Advenica tillverkar en datadiod med integrerade proxydatorer, kallad SecuriCDS DD1000i, vilket i kombination med vår mjukvara har resulterat i en unik lösning. Som komplement till våra produkter erbjuder vi dessutom ett brett utbud av tjänster inom avancerad IT-säkerhet, ett starkt skäl till att välja link22 som integrationspartner när kraven är högt ställda.

Nu kan vi äntligen meddela att SecuriCDS DD1000i har erhållit ett komponentgodkännande från Försvarsmakten. Detta godkännande gäller komponentassuransnivå N3 enligt Försvarsmakten Krav på Säkerhetsfunktioner (KSF). Godkännandet gör Advenicas datadioder till de enda godkända dioderna på nivå N3 i och med att ingen IT-säkerhetsprodukt tidigare blivit godkänd på denna nivå.

Att SecuriCDS DD1000i nu fått ytterligare ett tungt godkännandes är av stor betydelse för oss. Att vi nu med link22 Diode kan leverera en helhetslösning med så hög assurans ser vi som mycket spännande. Vi har gjort ett gediget hantverk och samarbetet med Advenica har varit fruktbart.” säger Conny Ljungqvist, VD link22 AB

 

link22 diode

link22 diode

Dela sidan


X