Projektledare

Om rollen

Våra projektledare har helhetsansvar för flera projekt samtidigt. Ansvaret innefattar projektformulering, genomförande och utvärdering. I rollen har du kontakt med kunder, affärsutvecklare och utvecklare. Tillsammans med andra projektledare har du övergripande ansvar för link22s befintliga och kommande affärsmöjligheter. Du förväntas delta i och arrangera löpande utvärderingar med syfte att hela tiden förbättra projektverksamheten på link22. Rollen har sitt säte på link22s huvudkontor i Linköping.

Möjligheter

Vi växer och vi vill att du gör det med oss. link22 bygger på kompetensövertag, vi behöver ligga före både våra konkurrenter och “the bad guys”. Det första gäller inom alla områden i bolaget. Vi förväntar oss att du är ambitiös och vi hoppas du ställer krav på oss att leva upp till dina ambitioner som projektledare genom att utmana och utveckla dig. Hos oss får du komplexa uppdrag som du förväntas lösa både som individ men också i samarbete med erfarna kollegor med expertkompetens. Med oss får du goda möjligheter att specialisera dig inom flera områden.

Krav

Rollen kräver en universitetsutbildning inom data/IT/ledarskap kombinerat med ett genuint intresse för kunder, teknologi och säkerhetslösningar. Erfarenhet från arbete med cybersäkerhet värderas.

Nödvändiga kompetenser:

  • Projektledning relaterat till IT och utveckling
  • Agil utveckling
  • Övergripande förståelse för produkt- och mjukvaruutveckling

Meriterande kunskapsområden:

  • IT säkerhetslösningar
  • Lagar och regler rörande cybersäkerhet
  • Kvalitetssäkring
  • ISO 9001

Du är noggrann och levererar uteslutande kvalité. Du är en lagspelare som också kan arbeta självständigt.

START: När vi hittar rätt person

ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid

PLATS: Linköping

Hör av dig om du har frågor eller funderingar.

Skicka din ansökan till jobs@link22.se

Scroll to top