”Ännu större intresse nu för oss och vår bransch”

Veronica Dahlqvist är utvecklare hos oss på link22. Tillsammans med kollegan Noomi Almeflo mötte hon nyfikna studenter på den årliga mässan LARM i Linköping.

– Jag hade höga förväntningar för gensvaret på vår närvaro. Faktum är att studenternas intresse för oss och vår bransch var ännu större nu jämfört med förra året. Jag tror att studenterna ser att säkerhetsbranschen växer. Vi fick in en hel del visitkort från potentiella framtida kollegor eller praktikanter. För egen del tog våra visitkort slut så vi fick hämta fler, säger Veronica.

I montern fick studenterna anmäla sig för vårt kommande event i mars tillsammans med MindRoad och Wolfram MathCore. Förutom ett bra tillfälle att ses igen handlar kvällen om en tävling. Studenterna får en enkortsdator som de ska löda ihop och programmera för att lösa kluriga uppgifter – allt över gemensam ”lödöl”. I vinstpotten finns bland annat biljetter till SEC-T-konferensen med hotellnatt i Stockholm.

– Det bästa med link22 är mixen med utmanande uppgifter och fina kollegor. Vi är ett företag med en historik med många unga anställda. Vi ser oss alltid om efter bra personal och ber intresserade studenter höra av sig för att diskutera möjligheten till exjobb eller anställning.

Dela sidan


X